+31 76 - 5331331

Glasvezel Molenvliet in Papendrecht

Op het bedrijventerrein Molenvliet in Papendrecht is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Deel uw glasvezelverbinding op bedrijventerrein Molenvliet

Indien u met meerdere partijen in één bedrijfspand bent gevestigd, dan is het mogelijk om een glasvezelverbinding te delen om zo te besparen op de kosten. Wanneer een glasvezelverbinding gedeeld wordt dan zal een van de partijen aangesteld worden als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezel-access en het betalen van een eenmalige aansluitkosten/maandelijkse abonnementskosten. Hierbij is het gebruikelijk dat deze kosten worden doorgerekend naar de overige partijen. Iedere partij kan vervolgens bij IP Visie zijn gewenste diensten afnemen waarvoor iedere partij individueel wordt gefactureerd. De diensten die iedere partij afneemt zijn afgeschermd van de overige partijen om de privacy voor iedere partij te waarborgen.

Vestiging(en) koppelen met glasvezel

Wanneer u beschikt over glasvezel wordt het eenvoudig om eventuele nevenvestigingen of filialen te verbinden. Op die manier ontstaat een centrale infrastructuur, die veel voordelen kan bieden. Het is mogelijk op meerdere manieren om vestigingen te koppelen met Zakelijk Glasvezel. Er kan gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale quality of service. Ook is het ook mogelijk om andere panden te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze wijze wordt het werken in de cloud veel aangenamer, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.