+31 76 - 5331331

Glasvezel Fokker Slobbengors in Papendrecht

Op het bedrijventerrein Fokker Slobbengors in Papendrecht is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Aan een glasvezelaansluiting zijn vele voordelen verbonden. Zo kunnen met Zakelijk Glasvezel internetsnelheden worden behaald tot wel 1.000 Mbit/s en zelfs hoger. Daarnaast is Zakelijk Glasvezel symmetrisch van aard. Dit houdt in dat de uploadsnelheid altijd even hoog ligt als de downloadsnelheid. Het is mogelijk om over één glasvezelverbinding meerdere diensten af te nemen, dankzij de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen. Naast dit zijn er nog vele andere voordelen verbonden aan een glasvezelaansluiting.

Glasvezeltarieven & mogelijkheden op Fokker Slobbengors

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Fokker Slobbenhors zijn uniek per bedrijfslocatie. De exacte tarieven die gelden voor uw locatie zijn afhankelijk van de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het landelijke glasvezelnetwerk. Hoe kleiner deze afstand tot het glasvezelknooppunt, des te aantrekkelijker de eenmalige aansluitkosten zullen uitvallen. Aan de hand van de Postcodecheck kunt u snel en eenvoudig inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.