Glasvezel Fokker Slobbengors in Papendrecht

Op het bedrijventerrein Fokker Slobbengors in Papendrecht is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

In Papendrecht ligt het bedrijventerrein Fokker Slobbengors. Op het terrein ligt het bedrijf: Fokker Technologies. Het bedrijventerrein is bereikbaar via de Rijksweg N3.

Fokker Technologies

Fokker was een Nederlandse vliegtuigfabrikant. In 1919 is het bedrijf ontstaan en richtte het zijn focus vooral op militaire vliegtuigen, maar ook verkeersvliegtuigen. Fokker heeft met name in 1993 de Fokker 70 gebouwd die tegenwoordig nog in dienst is bij diverse luchtvaartmaatschappijen waaronder de KLM. In 1996 ging de vliegtuigfabrikant failliet.

Na het faillissement gingen sommige afdelingen van Fokker verder als zelfstandige bedrijven. Fokker Technologies is een van deze bedrijven die tegenwoordig nog steeds actief is in de luchtvaartsector. Het bedrijf is tegenwoordig verantwoordelijk voor het produceren van systemen die op bijna alle vliegtuigtypen zoals Airbus of Boeing worden gebruikt. Het bedrijf houdt zich tevens bezig met het onderhoud van vliegtuigen.