Glasvezel Papendrecht

In Papendrecht zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Papendrecht heeft een uitgebreide digitale infrastructuur zowel op koper als op glas. Dat zorgt er voor dat bedrijven overal kunnen beschikken over snelle internet verbindingen.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel

Papendrecht beschikt over één centrale aan de Seringenstraat. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur. Papendrecht is een van de gemeenten van de regio Drechtsteden en kent de wijken Kraaihoek, Middenpolder, Westpolder, Het Eiland, Wilgendonk, Oostpolder en de Kooy.

Bedrijventerreinen in Papendrecht

Papendrecht beschikt over een tweetal bedrijventerreinen. Op beide bedrijventerreinen zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Zakelijke glasvezelverbindingen zijn modulair- en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding.

Oosteind-Ketelhaven

Op bedrijventerrein Oosteind-Ketelhaven zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Oosteind-Ketelhaven bestaat uit het bedrijventerrein Oosteind en de Ketelhaven.

Molenvliet

Op bedrijventerrein Molenvliet zijn er ook mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden om zo te beschikken over een snelle internetaansluiting.

Voordelen glasvezel

Glasvezel kent veel voordelen. Als uw bedrijf is aangesloten op een glasvezel netwerk beschikt u over een enorm groeipad op het gebied van capaciteit en diensten. Een glasvezel verbinding is vele male sneller dan ADSL, VDSL of een kabelverbinding. Glasvezel verbindingen zijn symmetrisch. Dat betekent dat de uploadsnelheid en de downloadsnelheid aan elkaar gelijk zijn. Samen met de hoge up-time van glasvezelverbindingen zorgt dat er voor dat glasvezel uitermate geschikt binnen uw bedrijf.

  • Modulair en schaalbaar
  • Toekomstvast
  • Uiterst betrouwbaar
  • Up-time SLA van 99,9 %