Glasvezel Papendrecht

In Papendrecht zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Papendrecht heeft een uitgebreide digitale infrastructuur zowel op koper als op glas.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Papendrecht die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

In de provincie Zuid-Holland ligt de stad/gemeente Papendrecht. Papendrecht telt zo'n 32.270 inwoners en is gelegen in de Alblasserwaard. Papendrecht is een dijkdorp, mede doordat rivieren voor het grootste deel werden gebruikt voor alledaagse activiteiten. Bovendien is het voor de scheepsvaart goed dat Papendrecht een dijkdorp is. Papendrecht kent diverse Rijksmonumenten en is in 2007 het gehele centrum van Papendrecht opnieuw ontwikkeld. Papendrecht is bereikbaar via de autosnelweg A15 en via de provinciale wegen N3 en de N214.

Meer informatie over glasvezel

Papendrecht beschikt over één KPN centrale aan de Seringenstraat. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur. Papendrecht is een van de gemeenten van de regio Drechtsteden en kent de wijken Kraaihoek, Middenpolder, Westpolder, Het Eiland, Wilgendonk, Oostpolder en de Kooy.

Voordelen glasvezel

Glasvezel kent veel voordelen. Als uw bedrijf is aangesloten op een glasvezel netwerk beschikt u over een enorm groeipad op het gebied van capaciteit en diensten. Een glasvezel verbinding is vele male sneller dan ADSL, VDSL of een kabelverbinding. Glasvezel verbindingen zijn per definitie symmetrisch. Dat betekent dat de uploadsnelheid en de downloadsnelheid aan elkaar gelijk zijn. Samen met de hoge up-time van glasvezelverbindingen zorgt dat er voor dat glasvezel uitermate geschikt binnen uw bedrijf.

  • Modulair en schaalbaar
  • Toekomstvast
  • Uiterst betrouwbaar
  • Up-time SLA van 99,9 %

Glasvezel tarieven in Papendrecht

Bij het aansluiten van uw bedrijf op het glasvezelnetwerk krijgt u te maken met zowel eenmalige als maandelijkse kosten. De eenmalige kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van waar uw pand zich bevindt ten opzichte van de glasvezelinfrastructuur. Hoe kleiner de afstand tot het dichtstbijzijnde knooppunt waarop u kunt worden aangesloten, hoe lager de kosten.

De maandelijkse kosten worden onder meer bepaald door de huur van de vezel, de gewenste snelheid voor internet en de contractduur. Aan de hand van de postcodecheck kunt u direct inzicht krijgen in alle mogelijkheden en tarieven.

Postcodes Papendrecht

3350, 3351, 3352, 3353, 3354, 3355 en 3356