Glasvezel Panningen

In Panningen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Panningen beschikt over een goede infrastructuur, hierdoor ontstaat voor bedrijven de mogelijkheid om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Panningen die gevestigd zijn op het bedrijventerrein aan de J.F. Kennedylaan.

Deel uw zakelijke glasvezelverbinding in Panningen

Wanneer u met meerdere partijen in één bedrijfspand bent gevestigd en u kosten wenst te besparen, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen. Wanneer u een glasvezelverbinding doet delen, dan zal er een partij aangesteld moeten worden als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en betaalt hiervoor ook de eenmalige- en maandelijkse kosten. Het is echter gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van deze kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij heeft vervolgens de mogelijkheid om zijn eigen gewenste diensten rechtstreeks af te nemen bij IP Visie, hiervoor zal iedere partij ook individueel worden gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij staan los van elkaar, dit betekent dat andere partijen geen toegang hebben tot uw dienstenpakket.

Uw nevenvestigingen met elkaar verbinden

Door eventuele nevenvestigingen te koppelen met glasvezel creëert u een centrale infrastructuur wat vele voordelen biedt. Het is mogelijk op meerdere manieren om vestigingen te koppelen met Zakelijk Glasvezel. Zo kan er gebruikt gemaakt worden van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Ook is het ook realiseerbaar om andere panden te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werken in de Cloud wordt zo veel aangenamer doordat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of apparatuur.


Panningen maakt onderdeel uit van de gemeente Peel en Maas