+31 76 - 5331331

Glasvezel Panningen

In Panningen zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Panningen die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelverbinding in Panningen bestellen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel in Panningen (gemeente Peel en Maas) zullen we om een aantal gegevens vragen. Denk hierbij aan bedrijfs- en locatiegegevens. U dient ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de glasvezelverbinding op te geven. Ook extra (vaste) IP-adressen die zijn af te nemen zult u moeten opgeven bij de aanvraag. Uw beslissing voor een managed of unmanaged router dient opgegeven te worden. Voor uw aanvraag van Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Uw nevenvestigingen met elkaar verbinden

Door eventuele nevenvestigingen te koppelen met glasvezel creëert u een centrale infrastructuur wat vele voordelen biedt. Het is mogelijk op meerdere manieren om vestigingen te koppelen met Zakelijk Glasvezel. Zo kan er gebruikt gemaakt worden van een IP-VPN voor een optimale quality of service. Ook is het ook realiseerbaar om andere panden te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werken in de cloud wordt zo veel aangenamer doordat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of apparatuur.