Glasvezel Panningen

In Panningen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Panningen beschikt over een goede infrastructuur, hierdoor ontstaat voor bedrijven de mogelijkheid om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerrein aan de J.F. Kennedylaan

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Panningen die gevestigd zijn op het bedrijventerrein aan de J.F. Kennedylaan.

Uw nevenvestigingen met elkaar verbinden

Door eventuele nevenvestigingen te koppelen met glasvezel creëert u een centrale infrastructuur wat vele voordelen biedt. Het is mogelijk op meerdere manieren om vestigingen te koppelen met Zakelijk Glasvezel. Zo kan er gebruikt gemaakt worden van een IP-VPN voor een optimale QoS. Ook is het ook realiseerbaar om andere panden te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werken in de Cloud wordt zo veel aangenamer doordat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of apparatuur.

Panningen maakt onderdeel uit van de gemeente Peel en Maas.