+31 76 - 5331331

Glasvezel Pannerden

In Pannerden zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven voor een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven in Pannerden

In Pannerden zijn de glasvezeltarieven gebonden met de locatie van uw pand. Deze tarieven van Zakelijk Glasvezel zijn gebonden aan de locatie van uw pand tot het landelijke glasvezelnetwerk. Voor de aansluitkosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten uitvallen. Controleer de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Pannerden met onze uitgebreide postcodecheck.

Aanvullende diensten

Over een zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze dienst kunnen meerdere aanvullende diensten geleverd worden over de verbinding. Denk dan aan diensten als Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen, VOIP bellen en nog veel meer. U kunt zoveel diensten afnemen als u kunt passen op de glasvezel access met een limiet van 1 Gbit/s.