Glasvezel Overloon

In Overloon zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Overloon beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bekijk de tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Overloon

Zakelijk Glasvezel in Overloon kent zoals in de rest van Nederland zijn eigen unieke tarieven per bedrijfslocatie. De afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk bepalen deze tarieven. Als uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Om inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden voor uw bedrijfslocatie in Overloon kunt u een glasvezel postcodecheck uitvoeren.

Bellen over uw zakelijke glasvezelverbinding

Met Zakelijk Glasvezel is er de mogelijkheid om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren via uw zakelijke glasvezelverbinding. Data- en telefonie worden gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. U heeft bij IP Visie een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten waaruit u een keuze kunt maken. Uw huidige telefooncentrale kan worden voorzien van een SIP Trunk zodat u kunt profiteren van alle voordelen van IP. Er is daarnaast ook de mogelijkheid om alle functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.

Overloon maakt onderdeel uit van de gemeente Land van Cuijk