Glasvezel Overloon

In Overloon zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Overloon beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Overloon

Overloon beschikt over een eigen glasvezelinfrastructuur. Dit netwerk is gerealiseerd tijdens een groot glasvezelproject om alle gemeenten in het Land van Cuijk aan te sluiten op glasvezel. Vanaf de centrale aan de Venraijseweg vertrekken diverse glasvezelkabels naar de omliggende wijken- en bedrijventerreinen, waardoor bedrijven de mogelijkheid hebben om over goede breedbandvoorzieningen te beschikken.

Glasvezelmogelijkheden op bedrijventerrein Overloon

Speciale mogelijkheden voor bedrijven in Overloon zijn er op bedrijventerrein Overloon. Bedrijventerrein Overloon beschikt namelijk over een eigen glasvezelnetwerk. Bedrijven die op het terrein een vestiging hebben kunnen tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk aangesloten worden. Het terrein beschikt daarnaast over een eigen spoor, wat een ideale oplossing biedt voor bedrijven die hun goederen via het spoor doen aan-/afvoeren.

Bekijk de tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Overloon

Zakelijk Glasvezel in Overloon kent zoals in de rest van Nederland zijn eigen unieke tarieven per bedrijfslocatie. De afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk bepalen deze tarieven. Als uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Om inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden voor uw bedrijfslocatie in Overloon kunt u een Glasvezel Postcodecheck uitvoeren.

Bellen over uw zakelijke glasvezelverbinding

Met Zakelijk Glasvezel is er de mogelijkheid om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren via uw zakelijke glasvezelverbinding. Data- en telefonie worden gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. U heeft bij IP Visie een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten waaruit u een keuze kunt maken. Uw huidige telefooncentrale kan worden voorzien van een SIP Trunk zodat u kunt profiteren van alle voordelen van IP. Er is daarnaast ook de mogelijkheid om alle functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.