+31 76 - 5331331

Glasvezel Elferinksweg in Overdinkel

Op het bedrijventerrein aan de Elferinksweg in Overdinkel is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Klaar voor de toekomst met Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt geleverd met een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s. Dit groeipad kunt u geheel naar eigen wens vullen met verschillende diensten. Doordat een zakelijke glasvezelverbinding modulair en schaalbaar is, is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde breedbandverbinding. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoet aan de behoeften van uw organisatie, dan is er een mogelijkheid om tegen meerprijs deze capaciteit uit te breiden naar 10 Gbit/s.

Glasvezel op bedrijventerrein Elferinksweg aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zijn er een aantal gegevens van u nodig. U zult ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de verbinding moeten opgeven. Wanneer u de behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen dan kunt u dit bij de aanvraag opgeven. Uw voorkeur voor een beheerde of onbeheerde router (managed of unmanaged) wordt ook gevraagd bij de aanvraag. Wenst u Zakelijk Glasvezel te realiseren op uw locatie? Neem dan contact op met een van onze consultants.