+31 76 - 5331331

Glasvezel Breekland in Oudkarspel

Op het bedrijventerrein Breekland in Oudkarspel ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die in de straten van het terrein zijn gevestigd kunnen tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste capaciteit voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezel op Breekland aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal gegevens van u vereist, waaronder bedrijfs- en locatiegegevens. Verder dient er in de aanvraag aangegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Het is ook mogelijk om extra (vaste) IP-adressen aan te vragen. Om de aanvraagprocedure voor Zakelijk Glasvezel te starten kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Aanvullende diensten

Over een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Zonder Zakelijk Internet is het helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Naast deze standaarddienst heeft u een ruime keuze uit verschillende aanvullende diensten. Denk hierbij aan diensten als Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, VoIP bellen, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. Diensten kunnen net zolang worden gestapeld of worden aangepast, zolang de capaciteit van 1 Gbit/s van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.