Glasvezel Oudkarspel

In Oudkarspel zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Oudkarspel beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor ontstaat voor bedrijven de mogelijkheid om bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerrein Breekland

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Oudkarspel, die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Breekland.

Controleer glasvezeltarieven in Oudkarspel

In Oudkarspel geldt dat voor Zakelijk Glasvezel de tarieven uniek zijn per locatie. Deze tarieven voor Zakelijk Glasvezel worden bepaald door de afstand tussen uw locaties het glasvezelnetwerk. Hoe gemakkelijker het is om uw aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren, hoe lager de aansluitkosten zullen zijn. Om uitsluitsel te krijgen over de mogelijkheden en tarieven in Oudkarspel is het noodzakelijk om een Postcodecheck uit te voeren.

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Bij een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn nog een aantal aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Denk dan aan diensten als Ethernet VPN, IP-VPN, SIP-trunk, Hosted Telefonie en nog veel meer. Op uw glasvezel access kunt u diensten blijven stapelen totdat uw de limiet van 1 Gbit/s heeft bereikt.