Glasvezel Oudeschans

In Oudeschans zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bellen via Zakelijk Glasvezel

Het is mogelijk om via uw zakelijke glasvezelverbinding op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Hierbij worden data- en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. Bij IP Visie zijn er een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten waaruit u een keuze kunt maken. Zo kan uw huidige telefooncentrale worden voorzien van een SIP Trunk om zo gebruik te kunnen maken van VoIP-telefonie. Er is daarnaast ook de mogelijkheid om de functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.

Zakelijk Glasvezel in Oudeschans bestellen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel wilt aanvragen, dan zijn er een aantal gegevens van u nodig waaronder enkele bedrijfs- en locatiegegevens. Verder zal in de aanvraag opgegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. In de aanvraag kan ook aangegeven worden dat u gebruik wenst te maken van extra (vaste) IP-adressen. Wanneer u Zakelijk Glasvezel wilt gaan bestellen, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze consultants.


Oudeschans maakt onderdeel uit van de gemeente Westerwolde