+31 76 - 5331331

Glasvezel Abelenlaan in Ouderkerk aan den IJssel

Op het bedrijventerrein Abelenlaan in Ouderkerk aan den IJssel is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste capaciteit voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk glasvezelverbinding delen op bedrijventerrein Abelenlaan

Om kosten te besparen kan er gekozen worden om met een andere partij een glasvezelverbinding te delen. Hiervoor dienen alle partijen gevestigd te zijn in hetzelfde fysieke bedrijfspand. Een van de partijen moet aangesteld worden als hoofdcontractant en betaald de fysieke verbinding (glasvezel access). In veel gevallen rekent de hoofdcontract een deel van de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezelaansluiting door. Elke partij kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie waarbij ze individueel gefactureerd worden. De diensten die elke partij afgenomen hebben staan los van elkaar, deze zijn voor andere partijen afgeschermd.

Redundante verbinding

Wanneer Internet van het grootste belang is voor organisaties, dan kunt u kiezen voor een Redundant uitgevoerde verbinding. Door het kiezen van redundantie in uw verbinding heeft u zekerheid over de uptime. Redundantie kan op verschillende manieren toegepast worden. Zo kan je met een dubbele verbinding (elk van een andere provider) op geografisch gescheiden netwerken redundantie al bereiken. Onze adviseurs kunnen u bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte Redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Onze adviseurs weten u alles vertellen over redundantie en weten welke Redundante varianten bij uw bedrijfssituatie en wensen aansluiten.