Glasvezel Ouderkerk aan den IJssel

In Ouderkerk aan den IJssel zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Ouderkerk aan den IJssel beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal de mogelijkheid hebben om tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Ouderkerk aan den IJssel

Ouderkerk aan den IJssel beschikt over een tweetal bedrijventerreinen. Op beide bedrijventerreinen kunnen bedrijven aangesloten worden op het glasvezelnetwerk.

IJsseldijk-West

Op bedrijventerrein IJsseldijk-West zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. IJsseldijk-West is het grootste bedrijventerrein van Ouderkerk aan den IJssel en beschikt ook over een eigen kade voor de aan-/afvoer van goederen via het water.

Abelenlaan

Op het bedrijventerrein Abelenlaan zijn er ook mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden om zo gebruik te kunnen maken van snel internet.

Aanvullende diensten afnemen over uw glasvezelverbinding

Zakelijk Internet is een standaarddienst die over een zakelijke glasvezelverbinding geleverd wordt. Het is zonder Zakelijk Internet helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Gelukkig zijn er naast deze standaarddienst vele aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Denk hierbij aan diensten als VoIP telefonie, Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, SIP Trunk, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaalt hoeveel diensten er over de glasvezelverbinding afgenomen kunnen worden. Zolang de capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden bent u vrij om diensten te stapelen of aan te passen.

Ouderkerk aan den IJssel ligt in de gemeente Krimpenerwaard.