+31 76 - 5331331

Glasvezel Ouderkerk aan de Amstel

In Ouderkerk aan de Amstel zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Ouderkerk aan de Amstel die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de standaard dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze dienst kunnen meerdere aanvullende diensten geleverd worden over de verbinding. Denk dan aan diensten als Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen, VoIP bellen en nog veel meer. Elke dienst is makkelijk aanpasbaar, zolang de limiet van 1 Gbit/s van de glasvezel access niet overschreden wordt.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel in Oudekerk aan de Amstel

Wanneer u een nieuwe glasvezelaansluiting wenst te realiseren, dan dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting in Oudekerk aan de Amstel komt er een hoop kijken. Zo bestaat dit proces uit ongeveer 20 deelprocessen, die worden verdeeld over andere partijen die allen zijn betrokken bij de uiteindelijke oplevering van de glasvezelaansluiting. Daarnaast kunnen er een aantal tijdsvertragende factoren optreden waardoor de levertijd wordt vertraagd. Denk hierbij aan factoren als het aanvragen van de verplichte gemeentelijke vergunningen, vorst, bouwvak, obstakels op de route zoals spoor- / waterwegen en meer...