Glasvezel Ouderkerk aan de Amstel

In Ouderkerk aan de Amstel zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Ouderkerk aan de Amstel beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor kunnen bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Ambachtenstraat

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Ouderkerk aan de Amstel die gevestigd zijn op het bedrijventerrein aan de Ambachtenstraat.

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de standaard dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze dienst kunnen meerdere aanvullende diensten geleverd worden over de verbinding. Denk dan aan diensten als Ethernet VPN, SIP-trunk, VoIP telefonie en nog veel meer. Elke dienst is makkelijk aanpasbaar, zolang de limiet van 1 Gbit/s van de glasvezel access niet overschreden wordt.

Extra zekerheid voor uw verbinding in Ouderkerk aan de Amstel

Wanneer internet van cruciaal belang is voor de bedrijfsvoering van uw organisatie, dan kan redundantie een uitkomst bieden. Met een redundante glasvezelverbinding heeft u zekerheid over de uptime van uw internetverbinding. Redundantie kan op verschillende manieren worden toegepast. Denk bijvoorbeeld aan het afnemen van een dubbele verbinding bij verschillende internetproviders die beschikken over een geografisch van elkaar gescheiden netwerk.

Ouderkerk aan de Amstel maakt onderdeel uit van de gemeente Ouder-Amstel