+31 76 - 5331331

Glasvezel Bosschendijk in Oudenbosch

Op het bedrijventerrein Bosschendijk in Oudenbosch is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk glasvezelverbinding delen op bedrijventerrein Bosschendijk

Een glasvezelverbinding is te delen met andere deelnemers, wanneer u de behoefte heeft om kosten te besparen. Alle deelnemers die meedoen aan deze constructie moeten gevestigd zijn hetzelfde fysieke pand Een van de partijen moet aangesteld worden als hoofdcontractant en betaald de fysieke verbinding (glasvezel access). In veel gevallen rekent de hoofdcontract een deel van de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezel access door. Elke deelnemer neemt vervolgens hun eigen diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige deelnemers om zo privacy te kunnen garanderen.

Zakelijk Glasvezel diensten

Zakelijk Internet is een standaarddienst die over een glasvezelverbinding wordt geleverd. Zonder Zakelijk Internet is het helaas niet mogelijk om een glasvezelverbinding af te nemen. Naast deze standaarddienst heeft u de mogelijkheid uit een hoop aanvullende diensten. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan diensten als VoIP telefonie, Ethernet-VPN en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die u kunt afnemen wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Dit betekent dat u diensten kunt blijven aanpassen totdat de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding wordt gebruikt.