Glasvezel Oudenbosch

In Oudenbosch zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Oudenbosch beschikt over een eigen glasvezel infrastructuur waardoor bedrijven vrijwel overal gunstig kunnen worden aangesloten.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over Zakelijk Glasvezel in Oudenbosch

Oudenbosch beschikt over een eigen glasvezelinfrastructuur met als middelpunt de centrale aan de Markt. Dit netwerk is gerealiseerd na een initiatief van de gemeente Halderberge en het CIF in 2011. Oudenbosch was toen de enige kern die voorzien werd van glasvezel. Dankzij de realisatie van het glasvezelnetwerk beschikt Oudenbosch tegenwoordig over het snelste internet van de regio met als middelpunt de centrale aan de Markt. Vanaf deze centrale vertrekken diverse glasvezelringen naar de diverse wijken- en bedrijventerreinen. Met het glasvezelnetwerk is Oudenbosch klaar voor de toekomst en kunnen zowel particulieren als bedrijven gebruik maken van uitstekende breedbandvoorzieningen.

Glasvezelmogelijkheden op bedrijventerreinen in Oudenbosch

In Oudenbosch zijn er drie bedrijventerreinen. Op vrijwel al deze bedrijventerreinen ligt er een glasvezelnetwerk of zijn er glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor bedrijven eenvoudig aangesloten kunnen worden.

Oudlandsedijk

Op bedrijventerrein Oudlandsedijk ligt een glasvezelnetwerk. In 2018 is dit netwerk met steun van lokale ondernemers, de ondernemerskring Halderberge en de gemeente gerealiseerd. Alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn kunnen tegen aantrekkelijke voorwaarden aangesloten worden op dit netwerk.

Bosschendijk

Op bedrijventerrein Bosschendijk ligt ook een glasvezelnetwerk. Voor de komst van het glasvezelnetwerk konden bedrijven alleen maar gebruik maken van een trage kabelverbinding, totdat onder andere de ondernemerskring Halderberge en de gemeente Halderberge het initiatief namen om een glasvezelnetwerk te laten realiseren. Dit initiatief is succesvol geweest en in 2017 is het glasvezelnetwerk aangelegd. Hiermee was bedrijventerrein Bosschendijk hét eerste bedrijventerrein in Oudenbosch dat beschikte over een eigen glasvezelnetwerk. Daarnaast heeft het succesvolle initiatief en het glasvezelnetwerk op bedrijventerrein Bosschendijk ervoor gezorgd dat op andere bedrijventerreinen in Oudenbosch ook glasvezelnetwerken gerealiseerd zijn. Het glasvezelnetwerk zorgt naast snel internet er ook voor dat bedrijven die op het terrein gevestigd zijn eenvoudig en tegen gunstige voorwaarden aangesloten kunnen worden.

Industrieweg

Op het bedrijventerrein Industrieweg ligt sinds enkele maanden eveneens een glasvezelnetwerk. Overal op het terrein zijn er glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor er volop mogelijkheden voor bedrijven ontstaan om tegen aantrekkelijke voorwaarden aangesloten te worden.


Oudenbosch maakt onderdeel uit van de gemeente Halderberge