+31 76 - 5331331

Glasvezel Oudenbosch

In Oudenbosch zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Oudenbosch beschikt over een eigen glasvezel infrastructuur waardoor bedrijven vrijwel overal gunstig kunnen worden aangesloten.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Oudenbosch die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Uw glasvezelverbinding redundant uitgevoerd in Oudenbosch

Wanneer het voor de bedrijfsvoering van uw organisatie van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan biedt een redundant uitgevoerde verbinding een uitstekende oplossing. Door een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding heeft u de zekerheid dat uw verbinding ten alle tijden online zal zijn. Het toepassen van redundantie kan op verschillende manieren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het afnemen van een dubbele verbinding bij verschillende internetproviders over een geografisch gescheiden netwerk. De adviseurs van IP Visie kunnen u bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de verschillende vormen van redundantie en weten welke redundante varianten het beste aansluiten bij uw bedrijfssituatie en waarom.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel in Oudenbosch

Voor de realisatie van een nieuwe glasvezelaansluiting in Oudenbosch dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden hiervoor is dat er bij het realiseren van een nieuwe glasvezelverbinding in Oudenbosch een hoop komt kijken. Een oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen, die worden verdeeld over meerdere partijen die allemaal bij de uiteindelijke oplevering zijn betrokken. Daarnaast zijn er ook een aantal factoren die de oplevering kunnen vertragen. Denk hierbij aan zaken als vorst, de bouwvak, het aanvragen van gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route (snel-/waterwegen) en meer...


Oudenbosch maakt onderdeel uit van de gemeente Halderberge