Glasvezel Bedrijvenpark Oost Flakkee in Oude-Tonge

Op het bedrijvenpark Oost Flakkee in Oude-Tonge is het mogelijk om een aansluiting te realiseren op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

BedrijvenPark OostFlakkee (BPO) is ongeveer 50 hectare groot en is gelegen aan de N59.

Glasvezel in Bedrijvenpark Oost Flakkee aanvragen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zullen we om een aantal gegevens vragen. Denk hierbij aan bedrijfs- en locatiegegevens. Aanvullende diensten die u wenst te gebruiken zult u bij de aanvraag ook moeten opgeven. Ook kunt u aangeven dat u extra (vaste) IP-adressen wenst te ontvangen. U zult ook moeten kiezen of u een managed of unmanaged router wilt afnemen. Wanneer u beslist om over te gaan op de aanschaf van een glasvezelverbinding, dan kunt u dit opgeven bij een van onze consultants.

Zakelijk glasvezelverbinding delen in Bedrijvenpark Oost Flakkee

Om kosten te besparen kan er gekozen worden om met een andere partij de glasvezelverbinding te delen. Alle deelnemers die meedoen aan deze constructie moeten gevestigd zijn hetzelfde fysieke pand Een enkele partij (vaak de verhuurder van pand) wordt aangesteld als hoofdcontractant, en is verantwoordelijk voor de verbinding. De hoofdcontractant is zelf verantwoordelijk om indien gewenst de kosten van de glasvezelaansluiting door te rekenen naar de andere partijen. Elke deelnemer kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie waarbij ze individueel gefactureerd worden. De diensten die elke partij afnemen staan los van elkaar, deze zijn voor andere deelnemers afgeschermd.