+31 76 - 5331331

Glasvezel Oude-Tonge

In Oude-Tonge zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Oude-Tonge beschikt over een prima infrastructuur voor snelle internet verbindingen. Hierdoor ontstaan er voor bedrijven uitstekende mogelijkheden om bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Oude-Tonge

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Oude-Tonge die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen Oost-Flakkee en Tonisseweg.

Contract afsluiten voor Zakelijk Glasvezel in Oude-Tonge

Voor Zakelijk Glasvezel kent IP Visie standaard een drietal contracttermijnen. Het is mogelijk om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Wanneer u ervoor kiest om een contract af te sluiten met een langere looptijd, dan kunt u vaak profiteren van aantrekkelijkere tarieven voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Als de initiële contractduur is verstreken, dan is er uiteraard de mogelijkheid om het contract te verlengen voor wederom een periode van 1, 3 of 5 jaar. Indien u geen verlengingscontract tekent, dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn. De tarieven die zijn afgesproken in het oorspronkelijke contract blijven hierbij geldig.

Aanvullende diensten

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Zonder deze standaarddienst is het helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Naast Zakelijk Internet zijn er echter wel vele aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Denk hierbij aan diensten als VoIP telefonie, Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, SIP Trunk, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die afgenomen kunnen worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Deze capaciteit bedraagt 1 Gbit/s. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de capaciteit van de glasvezelverbinding maar niet wordt overschreden.


Oude-Tonge maakt onderdeel uit van de gemeente Goeree-Overflakkee