+31 76 - 5331331

Glasvezel AA Stroom in Oude Pekela

Op het bedrijventerrein AA Stroom in Oude Pekela is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd voor Zakelijk Glasvezel op AA Stroom

Zakelijk Glasvezel kent een levertijd van 3 tot 4 maanden. Bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein AA Stroom komt een hoop kijken. Het opleveringsproces bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. Dit zijn bijvoorbeeld zaken als bouwvak, vorst, aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...

Uw glasvezelverbinding redundant uitgevoerd

Wanneer internet van cruciaal belang is voor organisaties, dan biedt een redundante glasvezelverbinding een uitstekende oplossing. U heeft dan extra zekerheid over de uptime van uw verbinding. Redundantie kan op meerdere manieren worden bereikt. Zo kan er een dubbele verbinding worden afgenomen bij verschillende providers over een geografisch gescheiden netwerk. Wenst u advies voor het kiezen van de meest geschikte redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie? Dan kunt u contact opnemen met onze adviseurs. Zij kunnen u alles vertellen over de verschillende varianten van redundantie en welke vorm het beste aansluit bij uw bedrijfssituatie.

Bedrijventerrein AA Stroom ligt in een milieuzone