Glasvezel Oude Pekela

In Oude Pekela zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Oude Pekela beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal de mogelijkheid hebben om tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet verbinding te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Oude Pekela

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Oude Pekela die gevestigd zijn op het Flessingsterrein en bedrijventerrein AA Stroom.

Redundante glasvezelverbinding in Oude Pekela

Wanneer internet van cruciaal belang is voor uw organisatie, dan biedt een redundante glasvezelverbinding een uitstekende oplossing. U heeft dan extra zekerheid over de uptime van uw verbinding. Redundantie kan op meerdere manieren worden bereikt. Zo kan er een dubbele verbinding worden afgenomen bij verschillende providers over een geografisch gescheiden netwerk. Wenst u advies voor het kiezen van de meest geschikte redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie? Dan kunt u contact opnemen met onze adviseurs. Zij kunnen u alles vertellen over de verschillende varianten van redundantie en welke vorm het beste aansluit bij uw bedrijfssituatie.

Glasvezelcontract afsluiten in Oude Pekela

Voor Zakelijk Glasvezel kent IP Visie standaard een drietal contracttermijnen. Het is mogelijk om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Wanneer u een contract doet afsluiten met een langere looptijd, dan kunt u in veel gevallen profiteren van een aantrekkelijker tarief voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Als de initiële contractduur is afgelopen, dan is er uiteraard de mogelijkheid om het contract te verlengen voor wederom een periode van 1, 3 of 5 jaar. Indien u geen verlengingscontract tekent, dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn. De tarieven die zijn afgesproken in het oorspronkelijke contract blijven dan geldig.


Oude Pekela maakt onderdeel uit van de gemeente Pekela