+31 76 - 5331331

Glasvezel Oude IJsselstreek

In de gemeente Oude IJsselstreek (provincie Gelderland) zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in de gemeente Oude IJsselstreek die gevestigd zijn in:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie

De vele voordelen van Zakelijk Glasvezel zijn voor bedrijven interessant. Zo is het mogelijk om met Zakelijk Glasvezel uitermate hoge internetsnelheden te bereiken tot wel 1.000 Mbit/s. Daarnaast zijn glasvezelverbindingen symmetrisch van aard. Dit houdt in dat de uploadsnelheid altijd even hoog zal zijn als de downloadsnelheid. Een van de grootste voordelen van Zakelijk Glasvezel is dat IP Visie over één glasvezelverbinding meerdere diensten kan leveren. Kortom: met Zakelijk Glasvezel bent u klaar voor alle toekomstige ontwikkelingen op het gebied van internet doordat u voldoende capaciteit klaar heeft staan voor de diensten die u nu gebruikt, maar ook voor de diensten die u in de toekomst wenst in te zetten.

Zakelijk Glasvezel aanvragen in de gemeente Oude IJsselstreek aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zijn er een aantal gegevens van u nodig waaronder enkele bedrijfs- en locatiegegevens. In de aanvraag dient u ook op te geven welke aanvullende diensten u over de glasvezelverbinding wenst af te nemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kunt u dit ook opgeven in de aanvraag. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel in de gemeente Oude IJsselstreek

In de gemeente Oude IJsselstreek gelden voor iedere locatie unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Deze tarieven worden bepaald aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten vallen aantrekkelijker uit wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk aangesloten kan worden op het glasvezelnetwerk. Aan de hand van de Postcodecheck kunt u gemakkelijk inzicht krijgen in de geldende tarieven en mogelijkheden voor uw locatie.

Zakelijk Glasvezel in het buitengebied

Het is in het buitengebied van de gemeente Oude IJsselstreek vrijwel altijd mogelijk om een glasvezelverbinding te realiseren. In tegenstelling tot particulier glasvezel is Zakelijk Glasvezel vrijwel overal beschikbaar in de gemeente Oude IJsselstreek, ook in de buitengebieden. Reden hiervoor is dat een bedrijf op eigen verzoek een glasvezelverbinding kan laten aanleggen. Enkel kunnen de kosten voor Zakelijk Glasvezel hoog oplopen doordat er een grotere afstand overbrugd moet worden vanaf uw bedrijfspand tot het glasvezelnetwerk. Indien de eenmalige aansluitkosten voor een glasvezelverbinding in het buitengebied te hoog uitvallen, dan biedt IP Visie een aantal alternatieven om toch te kunnen genieten van een breedbandverbinding in het buitengebied van de gemeente Oude IJsselstreek.