Glasvezel Oude IJsselstreek

In de gemeente Oude IJsselstreek (provincie Gelderland) zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in de gemeente Oude IJsselstreek die gevestigd zijn in:

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie

De vele voordelen van Zakelijk Glasvezel zijn voor bedrijven interessant. Zo is het mogelijk om met Zakelijk Glasvezel uitermate hoge internetsnelheden te bereiken tot wel 1.000 Mbit/s. Daarnaast zijn glasvezelverbindingen symmetrisch van aard. Dit houdt in dat de uploadsnelheid altijd even hoog zal zijn als de downloadsnelheid. Een van de grootste voordelen van Zakelijk Glasvezel is dat IP Visie over één glasvezelverbinding meerdere diensten kan leveren. Kortom: met Zakelijk Glasvezel bent u klaar voor alle toekomstige ontwikkelingen op het gebied van internet doordat u voldoende capaciteit klaar heeft staan voor de diensten die u nu gebruikt, maar ook voor de diensten die u in de toekomst wenst in te zetten.

Buitengebied

Het is in het buitengebied van de gemeente Oude IJsselstreek vrijwel altijd mogelijk om een glasvezelverbinding te realiseren. In tegenstelling tot particulier glasvezel is Zakelijk Glasvezel vrijwel overal beschikbaar in de gemeente Oude IJsselstreek, ook in de buitengebieden. Reden hiervoor is dat een bedrijf op eigen verzoek een glasvezelverbinding kan laten aanleggen. Enkel kunnen de kosten voor Zakelijk Glasvezel hoog oplopen doordat er een grotere afstand overbrugd moet worden vanaf uw bedrijfspand tot het glasvezelnetwerk. Indien de eenmalige aansluitkosten voor een glasvezelverbinding in het buitengebied te hoog uitvallen, dan biedt IP Visie een aantal alternatieven om toch te kunnen genieten van een breedbandverbinding in het buitengebied van de gemeente Oude IJsselstreek.