Glasvezel Ouddorp

In Ouddorp zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het Zakelijk Glasvezel netwerk van KPN. De tarieven voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

In de gemeente Goeree-Overflakkee ligt het dorp Ouddorp. Ouddorp telt ongeveer 6.050 inwoners en is een van dé grootste dorpen binnen de gemeente. Ouddorp is gelegen op de kop van het eiland Goeree-Overflakkee en beschikt over enkele monumentale gebouwen, waaronder het Blaeuwe Huus. Ouddorp is bereikbaar via de provinciale weg N57.

Toerisme in Ouddorp

Al sinds 1909 is er toerisme in Ouddorp. Het toerisme kwam na de Tweede Wereldoorlog pas echt op gang. Tegenwoordig staan er tientallen campings en bungalowparken in Ouddorp. Naast het feit dat Ouddorp een kerkelijk dorp is, vormt het ook hét uitgaanscentrum voor de gemeente Goeree-Overflakkee. In 2007 is Ouddorp uitgeroepen tot beste badplaats van Nederland. Daarnaast zijn er veel evenementen in het dorp. In de omgeving van Ouddorp vormen wandelen en fietsen de voornaamste activiteiten. Door Ouddorp loopt tevens de Europese wandelroute E9. Daarnaast is Ouddorp een van de belangrijkste plaatsen in Nederland voor verschillende watersporten.