+31 76 - 5331331

Glasvezel Oud-Vossemeer

In Oud-Vossemeer zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van een glasvezelverbinding in Oud-Vossemeer

Aan een zakelijke glasvezelverbinding zijn vele voordelen verbonden. Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om razendsnelle internetsnelheden te behalen met snelheden tot wel 1.000 Mbit/s. Daarbij is niet alleen de downloadsnelheid hoog, dankzij de symmetrische aard van glasvezelverbindingen is de uploadsnelheid bij Zakelijk Glasvezel altijd gelijk aan de downloadsnelheid. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, hierdoor is het mogelijk om over slechts één verbinding meerdere diensten af te nemen. Het afnemen van meerdere lijnen bij uw internetprovider is hierdoor niet langer nodig. Naast dit zijn er nog vele andere voordelen verbonden aan Zakelijk Glasvezel.

Bellen via Zakelijk Glasvezel

Het is mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren via uw zakelijke glasvezelverbinding. Over een verbinding worden data- en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Bij IP Visie zijn er een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten waaruit u een keuze kunt maken. Er kan gekozen worden voor een SIP Trunk waarbij uw telefooncentrale op locatie wordt aangesloten op het IP-netwerk. Wanneer u niet beschikt over een eigen telefooncentrale, dan kunt u met Hosted Telefonie deze functionaliteiten huren.