+31 76 - 5331331

Glasvezel De Bosschen in Oud-Beijerland

Op bedrijventerrein de Bosschen in Oud-Beijerland is enige jaren geleden een glasvezel netwerk aangelegd. Bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen eenvoudig en tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De maandelijkse kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste capaciteit voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op de Bosschen aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag zal onder andere de voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter opgegeven moeten worden en welke diensten er over de glasvezelverbinding geleverd moeten worden. Indien u extra (vaste) IP-adressen wenst, dan kan dit ook worden opgegeven in de aanvraag. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Aanvullende glasvezeldiensten

Over een zakelijke glasvezelaansluiting wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze standaarddienst heeft u de mogelijkheid om aanvullende diensten af te nemen over de glasvezelverbinding. U kunt hierbij denken aan diensten als VoIP bellen, Alarm over IP, Ethernet VPN, SIP Trunk en nog vele andere diensten. Op de glasvezel access kunnen verschillende diensten worden gestapeld, totdat de maximale capaciteit van 1 Gbit/s is bereikt.

De Bosschen

Het regionale bedrijventerrein De Bosschen is gelegen aan de oostkant van Oud-Beijerland. Alle kavels zijn uitgegeven en dat is de reden dat speciaal voor de lokale bedrijven in 2001 een start is gemaakt met het bedrijventerrein de Hoogerwerf, dat aan de zuidkant van Oud-Beijerland is gesitueerd.