Glasvezel Oud-Beijerland

In Oud-Beijerland zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Oud-Beijerland kent een goede infrastructuur als het gaat om glasvezel en snel internet.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezelinfrastructuur in Oud-Beijerland

Vanuit de centrale aan de Koninginneweg vertrekken diverse glasvezelkabels als backbone naar de woonwijken, bedrijventerreinen en omliggende gebieden. Dit zorgt er voor dat vrijwel overal snelle internet verbindingen te realiseren zijn of het nu gaat om ADSL, VDSL of glasvezel.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Oud-Beijerland

Oud-Beijerland beschikt over twee bedrijventerreinen. Dankzij de uitgebreide glasvezelinfrastructuur kunnen bedrijven op beide bedrijventerreinen eenvoudig een glasvezelverbinding realiseren. Zakelijk Glasvezel biedt met een capaciteit van 1 Gbit/s een toekomstvast groeipad voor uw organisatie.

de Bosschen

Het regionale bedrijventerrein De Bosschen is gelegen aan de oostkant van Oud-Beijerland en beschikt over een supermodern glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen daarvan profiteren en eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk.

de Hoogerwerf

Het bedrijventerrein de Hoogerwerf beschikt eveneens over een glasvezelnetwerk, zodat ook hier razendsnelle internetaansluitingen te realiseren zijn.


Oud-Beijerland maakt onderdeel uit van de gemeente Hoeksche Waard