Glasvezel Ossendrecht

In Ossendrecht zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Ossendrecht beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor ontstaat voor bedrijven de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke condities bijna overal een snelle internet verbinding te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Ossendrecht die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Driehoeven.

Glasvezel in Ossendrecht aanvragen

Indien u Zakelijk Glasvezel wilt aanvragen, dan hebben we een aantal gegevens van u nodig zoals bedrijfs- en locatiegegevens. Ook zult u de gewenste aanvullende diensten die u wilt afnemen moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen kunnen ook worden aangevraagd. U zult ook moeten kiezen of u een managed of unmanaged router wilt gebruiken. Om de aanvraag van Zakelijk Glasvezel in gang te zetten kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Zakelijk Glasvezel delen in Ossendrecht

Indien u met meerdere partijen in een enkel pand zitten, dan is er de mogelijkheid om uw glasvezelaansluiting te delen om zo kosten te besparen. Het is hiervoor wel noodzakelijk dat beide partijen in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Een van de deelnemers moet aangesteld worden als hoofdcontractant en betaald de fysieke verbinding (glasvezel access). De hoofdcontractant is zelf verantwoordelijk om indien gewenst de kosten van de glasvezel access door te rekenen naar de andere partijen. Elke partij kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie waarbij ze individueel gefactureerd worden. De diensten die elke partij afgenomen hebben staan los van elkaar, deze zijn voor andere deelnemers afgeschermd.