Glasvezel Ossendrecht

In Ossendrecht zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Ossendrecht beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor ontstaat voor bedrijven de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke condities bijna overal een snelle internet verbinding te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerrein Driehoeven

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Ossendrecht, die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Driehoeven.

Glasvezel in Ossendrecht aanvragen

Indien u Zakelijk Glasvezel wilt aanvragen, dan hebben we een aantal gegevens van u nodig zoals bedrijfs- en locatiegegevens. Ook zult u de gewenste aanvullende diensten die u wilt afnemen moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen kunnen ook worden aangevraagd. U zult ook moeten kiezen of u een managed of unmanaged router wilt gebruiken. Om de aanvraag van Zakelijk Glasvezel in gang te zetten kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Dark Fiber

Naast glasvezel leveren wij ook Dark Fiber om een verbinding tussen twee locaties te realiseren. U bent in het geval van Dark Fiber zelf verantwoordelijk voor de belichting van de fiber en neemt in dit geval geen dienst af, maar krijgt uitsluitend een aantal vezels ter beschikking op een door u gekozen route. Door aan beide zijden van de verbinding uw eigen switches aan te sluiten bepaalt u zelf de gewenste capaciteit op de route.