+31 76 - 5331331

Glasvezel Vorstengrafdonk in Oss

Op bedrijvenpark Vorstengrafdonk in Oss ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die in de straten van het bedrijventerrein zijn gevestigd hebben de mogelijkheid om tegen standaard tarieven op dit netwerk te worden aangesloten. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel diensten

Zakelijk Internet is een dienst die standaard wordt geleverd over een zakelijke glasvezelaansluiting. Naast deze standaarddienst heeft u een vrije keuze in het afnemen van verschillende aanvullende diensten. Dit zijn diensten als Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, VoIP bellen, Ethernet VPN, SIP Trunk en nog vele andere diensten. Over de glasvezel access kunnen meerdere diensten worden gestapeld of worden aangespast, zolang de maximale capaciteit van 1 Gbit/s niet wordt overschreden.

Glasvezeltarieven & mogelijkheden op Vorstengrafdonk

Voor ieder bedrijfspand op bedrijvenpark Vorstengrafdonk gelden unieke glasvezeltarieven. Een bepalende factor voor deze tarieven is de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zullen aantrekkelijker uitvallen wanneer uw bedrijfpand gemakkelijker aan het glasvezelnetwerk kan worden gekoppeld. Aan de hand van de Glasvezel Postcodecheck kunt u snel en eenvoudig inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden voor uw locatie.