+31 76 - 5331331

Glasvezel Landweer in Oss

Op het bedrijventerrein Landweer in Oss ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen gemakkelijk worden aangesloten. De eenmalige aansluitkosten zijn voor alle bedrijven identiek. De maandelijkse kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van onder meer de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Deel uw glasvezelverbinding op bedrijventerrein Landweer

Bent u met meerdere partijen gevestigd in één bedrijfspand? Dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen om zo te besparen op de kosten. Wanneer er een glasvezelverbinding wordt gedeeld, dan zal een van de partijen aangesteld worden als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding. Gebruikelijk hierbij is dat de hoofdcontractant de kosten gedeeltelijk doet doorrekenen naar de overige partijen. Alle diensten die worden afgenomen staan los van elkaar en zijn afgeschermd voor de overige partijen.

Vestiging(en) verbinden met glasvezel

Door eventuele nevenvestigingen te koppelen met Zakelijk Glasvezel creëert u een centrale infrastructuur wat vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met glasvezel is te realiseren op verschillende manieren. Er kan gebruik gemaakt worden van een IP-VPN, waardoor quality of service optimaal gebruikt kan worden. Daarnaast is het ook realiseerbaar om andere panden te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werken in de cloud wordt zo veel prettiger omdat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of apparatuur.