+31 76 - 5331331

Glasvezel De Koepel in Oss

Op het bedrijventerrein de Koepel in Oss ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven kunnen gemakkelijk en tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk, omdat in alle straten uitlopers van het netwerk liggen. De kosten zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op de Koepel aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zult u een aantal bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. In de aanvraag zal onder andere aangegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en of u de beschikking wilt hebben over een managed of unmanaged router. Indien u extra IPv4 adressen wenst af te nemen, dan kan dit worden opgegeven in de aanvraag.

Uw nevenvestigingen met elkaar verbinden

Wanneer u beschikt over glasvezel wordt het eenvoudig om eventuele nevenvestigingen of filialen te verbinden. Op die manier ontstaat een centrale infrastructuur, die veel voordelen kan bieden. Het koppelen van vestigingen met behulp van een glasvezelverbinding kan op meerdere manieren. Er kan gebruik gemaakt worden van een IP-VPN, waardoor Quality of Service optimaal gebruikt kan worden. Ook is het ook realiseerbaar om andere vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werken in de cloud wordt zo veel prettiger doordat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of apparatuur.