+31 76 - 5331331

Glasvezel De Geer in Oss

Op het bedrijventerrein de Geer in Oss ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven op dit terrein kunnen worden aangesloten tegen standaardkosten, omdat alle straten voorzien zijn van lege buizen, zodat glasvezel hier makkelijk door geblazen kan worden. De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de gekozen snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

VoIP bellen via Zakelijk Glasvezel

Op een veilige en betrouwbare manier kan er worden gebeld via uw zakelijke glasvezelverbinding. Zowel data als telefonie worden dan gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. Er zijn een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen waaruit u een keuze kunt maken. Zo kan er gekozen worden voor een SIP Trunk, indien u in het bezit bent van een eigen telefooncentrale. Wanneer u niet in het bezit bent van een eigen telefooncentrale, dan is er de mogelijkheid om met Hosted Telefonie deze functionaliteiten te huren.

Zakelijk Glasvezel delen op bedrijventerrein de Geer

Om op de kosten van een glasvezelaansluiting te besparen, dan kan ervoor worden gekozen om deze te delen met een andere partij die gevestigd is in hetzelfde bedrijfspand. Wanneer er een glasvezelverbinding wordt gedeeld, dan dient een van de deelnemende partijen te worden aangesteld als hoofdcontractant. Vaak is dit de verhuurder van het bedrijfspand. Daarnaast is het gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij kan vervolgens zijn eigen gewenste diensten afneemn bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor ook invidueel gefactureerd. Om de privacy te kunnen waarborgen zijn alle afgenomen diensten per partij afgeschermd.