+31 76 - 5331331

Glasvezel Elzenburg in Oss

Op het bedrijventerrein Elzenburg in Oss ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn kunnen tegen standaard tarieven worden aangesloten. De kosten om aangesloten te worden zijn standaard. De maandelijkse abonnementskosten zijn afhankelijk van de gekozen snelheid voor internet, routerkeuze en gewenste contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel capaciteit

Zakelijk Glasvezel wordt opgeleverd met een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s. U bent vrij om dit groeipad te vullen met aanvullende diensten en services ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Er kunnen meerdere diensten over de glavezel access worden afgenomen, dankzij de modulaire en schaalbare opbouw van Zakelijk Glasvezel. Wanneer de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoet aan de behoeften van uw organisatie, dan kan deze capaciteit op aanvraag en tegen een meerprijs worden verhoogd naar 10 Gbit/s.

Zakelijk Glasvezel aanvragen op Elzenburg

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag dient verder opgegeven te worden welke aanvullende diensten er over de verbinding geleverd moeten worden en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kan dit ook in de aanvraag worden opgegeven. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.