+31 76 - 5331331

Glasvezel Danenhoef in Oss

Op het bedrijventerrein Danenhoef in Oss ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die hier gevestigd zijn, kunnen tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk, waarbij de locatie van uw pand geen rol speelt. De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelverbinding delen op bedrijventerrein Danenhoef

Het is mogelijk om een glasvezelaansluiting te delen met een andere partij om zo te besparen op kosten. Beide (of meerdere) partijen dienen hiervoor wel in hetzelfde fysieke pand gevestigd te zijn. Een van de deelnemers moet aangesteld worden als hoofdcontractant en betaald de fysieke verbinding (glasvezel access). De hoofdcontractant is zelf verantwoordelijk om indien gewenst de kosten van de glasvezelaansluiting door te rekenen naar de andere deelnemers. Dan neemt elke partij hun gewenste diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. De diensten die elke partij afgenomen hebben staan los van elkaar, deze zijn voor andere partijen afgeschermd.

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Een glasvezelaansluiting kent vele voordelen, vrijwel allen zeer interessant voor bedrijven. Met de groeiende vraag naar bandbreedte is Zakelijk Glasvezel een perfecte keuze met snelheden tot maar liefst 1.000 Mbit/s Ook is het zo dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid van een glasvezelverbinding. Over een zakelijk glasvezelverbinding is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen. Dit betekend dat u indien u meerdere verbindingen heeft, deze allen kan vervangen door een enkele glasvezelverbinding. Naast dit kent een glasvezelverbinding nog veel meer voordelen.