Glasvezel Oss

In Oss zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Oss beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet verbinding kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezel op bedrijventerreinen in Oss

In Oss zijn er diverse bedrijventerreinen. Op vrijwel alle bedrijventerreinen is een glasvezelnetwerk aanwezig waarop bedrijven aangesloten kunnen worden. Met Zakelijk Glasvezel beschikt u over een toekomstvast groeipad op het gebied van capaciteit en diensten, maar ook over razendsnel internet met snelheden tot wel 1.000 Mbit/s.

Elzenburg

Op bedrijventerrein Elzenburg ligt al enkele jaren een glasvezelnetwerk. Op Elzenburg is in 2016 na een succesvol vraagbundelingstraject een hoogwaardig netwerk gerealiseerd. Door de realisatie van het glasvezelnetwerk hebben bedrijven de mogelijkheid om in vrijwel alle straten van het terrein tegen aantrekkelijke condities een aansluiting te realiseren.

Danenhoef

Op bedrijventerrein Danenhoef ligt ook een glasvezelnetwerk. Hierdoor kunnen bedrijven die op het terrein gevestigd zijn eenvoudig en tegen gunstige voorwaarden aangesloten worden.

Vorstengrafdonk

Op bedrijventerrein Vorstengrafdonk is ook een glasvezelnetwerk aanwezig waarop bedrijven eenvoudig aangesloten kunnen worden om zo over razendsnel internet te beschikken.

Overige bedrijvenlocaties in Oss

Naast de grootste bedrijventerreinen zijn er ook op andere bedrijvenlocaties in Oss meer dan genoeg mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Bedrijven die op De Geer, De Koepel, Landweer en Moleneind zijn gevestigd hebben ook de mogelijkheid om te beschikken over een zakelijke glasvezelaansluiting.

Telefonie

Bij een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet kunt u nog kiezen uit een aantal aanvullende diensten.

U moet daarbij denken aan diensten als Hosted Telefonie eventueel gecombineerd met VaMo of een SIP Trunk om te bellen over glasvezel.