+31 76 - 5331331

Glasvezel Opheusden

In Opheusden zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Opheusden beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over Zakelijk glasvezel in Opheusden

Wanneer het Agro Business Centre (ABC) langs de A15 wordt ontwikkeld zal het ook hier mogelijk worden om een glasvezel aansluiting te realiseren. De laanbomenteelt rond Opheusden is een belangrijke sector in de Betuwe. Op dit moment zitten de bedrijven nog verspreid in de omgeving en kunnen zij niet of nauwelijks groeien door de planologische randvoorwaarden.

Glasvezel Postcodecheck

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel zijn afhankelijk van de locatie van uw bedrijfspand. Met onze unieke Glasvezel Postcodecheck kunt u direct een inzicht krijgen in alle actuele glasvezeltarieven en mogelijkheden voor uw bedrijfslocatie in Opheusden. U kunt een glasvezelverbinding samenstellen naar uw wensen en vervolgens kunt u direct een offerte van de door u samengestelde glasvezelverbinding laten versturen per email.

Diensten van Zakelijk glasvezel

Zakelijk glasvezel wordt geleverd met de standaarddienst Zakelijk internet. Naast deze standaarddienst heeft u een vrije keuze in het afnemen van aanvullende diensten. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaald hoeveel diensten er maximaal kunnen worden afgenomen. Zakelijk glasvezel wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s, maar kan tegen meerprijs worden verhoogd tot 10 Gbit/s. U kunt diensten blijven stapelen totdat de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding wordt bereikt.

Aanvullende diensten die u kunt afnemen zijn bijvoorbeeld: Pinnen over IP, Alarm over IP, VoIP telefonie en nog véél meer.


Opheusden maakt onderdeel uit van de gemeente Neder-Betuwe