+31 76 - 5331331

Glasvezel De Geer in Ophemert

Op het bedrijventerrein de Geer in Ophemert is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Een zakelijke glasvezelverbinding verhuizen

Als u met uw bedrijf gaat verhuizen heeft u veel om rekening mee te houden. Een van de zaken waaraan gedacht dient te worden is het verhuizen van uw zakelijke glasvezelaansluiting. Wanneer een glasvezelaansluiting eenmaal is gerealiseerd in een bedrijfspand is deze helaas onlosmakelijk verbonden met het bedrijfspand. Een verhuizing is dan ook een opheffing van het abonnement op uw oude bedrijfslocatie en zult u voor uw nieuwe bedrijfslocatie een nieuwe glasvezelverbinding moeten aanvragen. De diensten die u momenteel afneemt kunnen uiteraard wel gewoon worden verhuisd. Omdat het realiseren van een nieuwe glasvezelverbinding 3 tot 4 maanden in beslag neemt, raadt IP Visie aan om minimaal 4 maanden van tevoren uw geplande bedrijfsverhuizing door te geven. Verder doet u er goed aan om u in een zo vroeg mogelijk stadium te laten informeren naar alle mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel op uw nieuwe bedrijfslocatie. Op deze manier kan worden voorkomen dat u kort voor dag allerlei dure en tijdelijke oplossingen moet gaan realiseren.

Glasvezel in de Geer aanvragen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zullen wij om een aantal bedrijfs- en locatiegegevens vragen. U zult ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de verbinding moeten opgeven. Wanneer u de behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen dan kunt u dit bij de aanvraag opgeven. De keuze voor een manage of unmanaged router is ook aan te geven bij de aanvraag. Zakelijk Glasvezel kunt u aanvragen bij een van onze consultants of doe een postcodecheck voor een prijsopgave.