+31 76 - 5331331

Glasvezel Opende

In Opende zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Opende beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen in Opende

Wanneer u met meerdere partijen gevestigd bent in hetzelfde bedrijfspand en kosten wenst te besparen, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen. Wanneer er een glasvezelverbinding wordt gedeeld, dan dient er een partij te worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en betaalt hiervoor ook de eenmalige- en maandelijkse kosten. Het is echter gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van deze kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij heeft vervolgens de mogelijkheid om zijn gewenste diensten rechtstreeks af te nemen bij IP Visie, iedere partij zal hiervoor individueel worden gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij staan los van elkaar, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw dienstenpakket.

Bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding

Het is mogelijk om via uw glasvezelverbinding op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Hierbij worden data- en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. Wanneer u doet telefoneren via een uw zakelijke glasvezelverbinding, dan wordt er gebruik gemaakt van de techniek Voice over IP (VoIP). Bij IP Visie zijn er een tweetal VoIP diensten waaruit u een selectie kunt maken. Het is mogelijk om uw huidige telefooncentrale op locatie aan te sluiten op het IP-netwerk met behulp van een SIP Trunk. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om met Hosted Telefonie gebruik te maken van dezelfde functionaliteiten door een telefooncentrale te huren.


Opende maakt onderdeel uit van de gemeente Westerkwartier