+31 76 - 5331331

Glasvezel Kolkweg-Noord in Oostzaan

Op het bedrijventerrein Kolkweg-Noord in Oostzaan ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die in de straten van het terrein zijn gevestigd kunnen eenvoudig en tegen standaard tarieven op dit netwerk worden aangesloten. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bellen over uw zakelijke glasvezelverbinding

Bellen over Zakelijk Glasvezel biedt een veilige en betrouwbare manier om uw telefoonverkeer af te laten handelen via uw zakelijke glasvezelverbinding. Zowel data als telefonie worden dan gescheiden van elkaar verzonden over dezelfde breedbandverbinding. IP Visie heeft hiervoor een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen ter beschikking. Uw huidige telefooncentrale kan worden voorzien van een SIP Trunk om zo te profiteren van de voordelen van IP. Daarnaast kunnen alle functionaliteiten van een telefooncentrale ook worden gehuurd met Hosted Telefonie.

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Kolkweg-Noord

Iedere bedrijfslocatie op bedrijventerrein Kolkweg-Noord kent zijn eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Deze tarieven worden bepaald aan de hand van de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige- aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Om inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden kunt u een Glasvezel Postcodecheck uitvoeren.