+31 76 - 5331331

Glasvezel De Ambacht in Oostzaan

Op bedrijvenpark de Ambacht in Oostzaan ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste capaciteit voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Ambacht aanvragen

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal gegevens van u vereist. Dit zijn voornamelijk enkele bedrijfs- en locatiegegevens. Verder zult u in de aanvraag moeten opgeven van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. In de aanvraag kan ook uw behoefte aan extra (vaste) IP-adressen worden opgegeven. Wanneer u Zakelijk Glasvezel wenst aan te vragen, dan kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Redundante glasvezelverbinding op bedrijventerrein Ambacht

Wanneer internet van het grootste belang is voor organisaties, dan biedt een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding een ideale uitkomst. Door te kiezen voor redundantie heeft u extra zekerheid over de uptime van uw glasvezelverbinding. Redundantie kan op verschillende manieren worden toegepast. Denk bijvoorbeeld aan een dubbel uitgevoerde verbinding van twee verschillende internetproviders over een geografisch gescheiden netwerk. De adviseurs van IP Visie kunnen u bijstaan in het kiezen van de meest geschikte redundante oplossing. Zij kunnen u alles vertellen over redundantie en ook welke vorm(en) het beste aansluiten bij uw bedrijfssituatie.