Glasvezel Oostzaan

In Oostzaan zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Oostzaan beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor ontstaat voor bedrijven de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke condities, bijna overal in Oostzaan, een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Oostzaan

Oostzaan beschikt over enkele bedrijventerreinen. Op alle bedrijventerreinen in Oostzaan ligt een glasvezelnetwerk waarop bedrijven de mogelijkheid hebben om aangesloten te worden.

Kolkweg-Noord

Op bedrijventerrein Kolkweg-Noord is een glasvezelnetwerk aanwezig. Alle bedrijven die in de straten van het terrein zijn gevestigd hebben hierdoor de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden te beschikken over een snelle internet aansluiting. Bedrijventerrein Kolkweg-Noord beschikt over een oppervlakte van 10 hectare.

Skoon

Bedrijventerrein Skoon beschikt al sinds 2011 over een eigen glasvezelnetwerk. Na een vraagbundelingstraject is er glasvezel op het bedrijventerrein aangelegd. Alle bedrijven die op bedrijventerrein Skoon gevestigd zijn kunnen hierdoor tegen aantrekkelijke tarieven beschikken over een glasvezelverbinding.

De Ambacht

De Ambacht beschikt ook over een eigen glasvezelnetwerk waarop bedrijven aangesloten kunnen worden om zo gebruik te kunnen maken van Zakelijk Glasvezel.

Redundant uitgevoerde verbinding

Indien u voor de bedrijfsvoering van uw organisatie altijd in verbinding moet staan met het internet, dan kunt u kiezen voor een redundant uitgevoerde verbinding. U bent dan verzekerd dat uw verbinding online is ten alle tijden. Redundantie kan op meerdere manieren toegepast worden. Dit kan je onder andere bereiken door een verbinding af te nemen bij verschillende providers met een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Onze adviseurs kunnen u bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte Redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Onze adviseurs weten u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze aansluiten op uw situatie en waarom.