Glasvezel Oostrum (Limburg)

In Oostrum zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Oostrum beschikt over een uitstekende glasvezel infrastructuur, waardoor het voor bedrijven mogelijk is om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internetaansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezelmogelijkheden op bedrijventerreinen in Oostrum

In Oostrum zijn er een aantal bedrijventerreinen. Op vrijwel alle bedrijventerreinen is een glasvezelnetwerk aanwezig, waardoor er voor bedrijven meer dan genoeg mogelijkheden zijn om over goede breedbandvoorzieningen te beschikken.

De Blakt

Op bedrijventerrein De Blakt ligt een glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die in de straten van het terrein zijn gevestigd hebben de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk aangesloten te worden.

De Hulst

Op bedrijventerrein De Hulst ligt ook een glasvezelnetwerk. Er zijn overal op het terrein glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor bedrijven gemakkelijk aangesloten kunnen worden.

De Witte Vennen

Op bedrijventerrein De Witte Vennen ligt ook een glasvezelnetwerk. Overal op het terrein zijn er voor bedrijven mogelijkheden om tegen gunstige voorwaarden op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Overige bedrijfslocaties in Oostrum

Naast de grootste bedrijventerreinen zijn er op diverse andere bedrijfslocaties in Oostrum ook mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Bedrijven die op Vennendreef gevestigd zijn kunnen ook beschikken over een zakelijke glasvezelaansluiting.

Telefoneren via uw zakelijke glasvezelverbinding

Naast snel internet is het met een zakelijke glasvezelverbinding ook mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Over één enkele verbinding worden data- en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Wanneer u uw telefoonverkeer via een glasvezelverbinding doet afhandelen, dan maakt u hiervoor gebruik van de techniek Voice over IP (VoIP). Er zijn bij IP Visie een tweetal VoIP-diensten waaruit u een selectie kunt maken. Zo is het met een SIP Trunk mogelijk om uw huidige telefooncentrale direct op locatie op het IP-netwerk aan te sluiten. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om de functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.