Glasvezel Oostrum (Limburg)

In Oostrum zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Oostrum beschikt over een uitstekende glasvezel infrastructuur, waardoor het voor bedrijven mogelijk is om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internetaansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Oostrum

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Oostrum, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • De Blakt
  • De Hulst
  • De Witte Vennen

Overige bedrijfslocaties in Oostrum

Naast de grootste bedrijventerreinen zijn er op diverse andere bedrijfslocaties in Oostrum ook mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Bedrijven die op Vennendreef gevestigd zijn kunnen ook beschikken over een zakelijke glasvezelaansluiting.

Telefoneren via uw zakelijke glasvezelverbinding

Naast snel internet is het met een zakelijke glasvezelverbinding ook mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Over één enkele verbinding worden data- en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Wanneer u uw telefoonverkeer via een glasvezelverbinding doet afhandelen, dan maakt u hiervoor gebruik van de techniek Voice over IP (VoIP). Er zijn bij IP Visie een tweetal VoIP-diensten waaruit u een selectie kunt maken. Zo is het met een SIP Trunk mogelijk om uw huidige telefooncentrale direct op locatie op het IP-netwerk aan te sluiten. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om de functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.