+31 76 - 5331331

Glasvezel Oostrum (Friesland)

In Oostrum (Friesland) zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Oostrum beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor kunnen bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd glasvezel in Oostrum (Friesland)

Zakelijk Glasvezel kent voor een nieuwe glasvezel access een levertijd van 3 tot 4 maanden. Er komt een hoop kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in Oostrum (Friesland). De oplevering bestaat uit zowat 20 deelprocessen en kent verschillende oplevertijd remmende factoren. U moet dan denken aan zaken als de bouwvak, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, vorst, nodige vergunningen en meer.

Redundante glasvezelverbinding in Oostrum (Friesland)

Indien u voor de bedrijfsvoering van uw organisatie altijd in verbinding moet staan met het internet, dan is redundantie een uitkomst. Door het kiezen van redundantie in uw verbinding heeft u zekerheid over de uptime. Redundantie is op verschillende manieren toe te passen. Dit kan je onder andere bereiken door een verbinding af te nemen bij verschillende providers met een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Onze adviseurs kunnen u bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte Redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Onze adviseurs kunnen u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze aansluiten op uw situatie en waarom.


Oostrum maakt onderdeel uit van de gemeente Noardeast-Fryslân