+31 76 - 5331331

Glasvezel Oosthuizen

In Oosthuizen zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk uw tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Oosthuizen

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Oosthuizen zijn uniek voor iedere bedrijfslocatie. De tarieven van Zakelijk Glasvezel zijn voor het grootste deel afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en de dichtstbijzijnde glasvezelinfrastructuur. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Met onze Postcodecheck kunt u inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel voor uw bedrijfslocatie in Oosthuizen.

Contract voor Zakelijk Glasvezel afsluiten in Oosthuizen

Voor Zakelijk Glasvezel kent IP Visie standaard een drietal contracttermijnen. U heeft de mogelijkheid om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Wanneer u een contract doet afsluiten met een langere looptijd, dan kunt u in veel gevallen profiteren van aantrekkelijkere tarieven voor zowel de eenmalige aansluitkosten als voor de maandelijkse kosten. Wanneer de initiële contractduur is afgelopen, dan heeft u de mogelijkheid om het contract te verlengen voor een periode van 1, 3 of 5 jaar. Als u geen verlengingscontract doet tekenen, dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn. De tarieven die zijn afgesproken in het oorspronkelijke contract blijven dan geldig.


Oosthuizen maakt onderdeel uit van de gemeente Edam-Volendam