+31 76 - 5331331

Glasvezel Venekoten in Oosterwolde

Op het bedrijventerrein Venekoten in Oosterwolde ligt een glasvezel netwerk. In alle straten van het bedrijventerrein wordt Zakelijk Glasvezel tegen standaard tarieven aan bedrijven geleverd. De eenmalige- en maandelijkse kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Een glasvezelaansluiting kent vele voordelen, vrijwel allen zeer interessant voor bedrijven. Met Zakelijk Glasvezel bent u zeker van een snelle internetverbinding met snelheden tot 1.000 Mbit/s (of zelfs hoger op aanvraag). Uw downloadsnelheid is niet alleen hoog, uw uploadsnelheid is bij glasvezel gelijk aan uw downloadsnelheid. Een van de belangrijkste voordelen van is dat IP Visie over een glasvezelverbinding meerdere diensten kan leveren. De glasvezelverbinding zal dus ter vervangen komen van uw (mogelijk meerdere) verbinding(en). Naast dit kent een glasvezelverbinding nog veel meer voordelen.

Bekijk de glasvezeltarieven op bedrijventerrein Venekoten

Op Venekoten zijn de glasvezeltarieven gebonden met de locatie van uw pand. tarieven die gelden voor uw locatie zijn afhankelijk van de afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk. Wanneer het makkelijker is om uw pand verbinden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Aan de hand van onze unieke glasvezel postcodecheck kunt u uitsluitsel krijgen over de actuele tarieven en mogelijkheden op Venekoten.

Deze informatie geldt voor zowel Venekoten-Noord als Venekoten-Zuid