+31 76 - 5331331

Glasvezel Nanningaweg in Oosterwolde

Op het bedrijventerrein aan de Nanningaweg in Oosterwolde is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelverbinding aan de Nanningaweg bestellen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zullen wij om een aantal gegevens (bedrijfs- en locatiegegevens) vragen. U dient ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de glasvezelverbinding op te geven. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wenst dan kunt dit ook bij de aanvraag opgeven. Uw beslissing voor een managed of unmanaged router dient opgegeven te worden. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt contact opnemen met een van onze consultants.

Controleer glasvezeltarieven

Elke locatie in Nederland heeft haar eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel, zo ook in Nanningaweg. De geldende tarieven zijn gebonden aan de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw pand. Hoe gemakkelijker het is om uw aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren, hoe lager de eenmalige aansluitkosten zullen zijn. Bekijk de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Nanningaweg met onze uitgebreide glasvezel postcodecheck.