Glasvezel Oosterwolde

In Oosterwolde zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Oosterwolde beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor kunnen bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Oosterwolde

Op de bedrijventerreinen in Oosterwolde zijn er goede mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk.

  • Venekoten
  • Nanningaweg

Vestiging(en) verbinden met glasvezel

Met glasvezel koppelt u eenvoudig eventuele nevenvestigingen. Zo creëert u een centrale infrastructuur die vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met glasvezel is te realiseren op verschillende manieren. Er kan gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Ook is het ook realiseerbaar om andere panden te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel te bouwen met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van eigen filialen is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze wijze wordt het werken in de Cloud veel aangenamer, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.

Oosterwolde maakt onderdeel uit van de gemeente Ooststellingwerf.