+31 76 - 5331331

Glasvezel Oosterwolde

In Oosterwolde zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Oosterwolde beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor kunnen bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Oosterwolde die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen in Oosterwolde

Indien u met meerdere partijen in een enkel pand zitten, dan is er de mogelijkheid om uw glasvezelaansluiting te delen om zo kosten te besparen. Hiervoor dienen beide (of meerdere) deelnemers gevestigd te zitten in hetzelfde fysieke pand. Een enkele partij (vaak de verhuurder van pand) wordt aangesteld als hoofdcontractant, en is verantwoordelijk voor de verbinding. De hoofdcontractant is zelf verantwoordelijk om indien gewenst de kosten van de glasvezel access door te rekenen naar de andere partijen. De diensten die elke partij afgenomen hebben staan los van elkaar, deze zijn voor andere deelnemers afgeschermd.

Vestiging(en) verbinden met glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel koppelt u eenvoudig eventuele nevenvestigingen. Zo creëert u een centrale infrastructuur die vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met glasvezel is te realiseren op verschillende manieren. Er kan gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Ook is het ook realiseerbaar om andere panden te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel te bouwen met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van eigen filialen is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze wijze wordt het werken in de Cloud veel aangenamer, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.