+31 76 - 5331331

Glasvezel 't Oogh in Oosternijkerk

Op bedrijventerrein 't Oogh in Oosternijkerk is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen op 't Oogh

Wanneer u met meerdere partijen bent gevestigd in hetzelfde bedrijfspand, dan is het mogelijk om een glasvezelverbinding te delen om zo kosten te besparen. Wanneer een glasvezelverbinding wordt gedeeld, dan zal er een partij worden aangesteld als hoofdcontractant die verantwoordelijk zal zijn voor de glasvezelverbinding. Het is gebruikelijk dat een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten worden doorgerekend naar de overige partijen. Alle afgenomen diensten per partij staan los van elkaar en zijn afgeschermd van de overige partijen.

IP Bellen via Zakelijk Glasvezel

Het is mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding. Hierbij worden data- en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. Er zijn een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten waaruit u een keuze kunt maken. Zo is er de mogelijkheid om uw huidige telefooncentrale te voorzien van een SIP Trunk om zo te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om alle functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.