Glasvezel Oosternijkerk

In Oosternijkerk zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Oosternijkerk beschikt over een uitstekende infrastructuur, waardoor het voor bedrijven mogelijk is om tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren. Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven die gevestigd zijn op bedrijventerrein 't Oogh.

Doe de glasvezel postcodecheck

Zakelijk glasvezel delen in Oosternijkerk

Het is mogelijk om Zakelijk Glasvezel te delen in Oosternijkerk, zo kunt u één glasvezelverbinding delen met meerdere gebruikers binnen hetzelfde bedrijfspand. Doormiddel van deze constructie kunnen kleinere bedrijven die de kosten van een eigen glasvezelverbinding niet kunnen dragen, toch aangesloten worden op het glasvezelnetwerk. Bij het delen van Zakelijk glasvezel met meerdere deelnemers, dient een van deze deelnemers aangesteld te worden als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de verbinding en betaald de eenmalige- en maandelijkse kosten. Het is echter gebruikelijk dat de hoofdcontractant deze eenmalige- en maandelijkse kosten voor een deel doorrekent. Vervolgens kan iedere partij direct bij IP Visie hun gewenste diensten afnemen, waarvoor zij ook individueel zullen worden gefactureerd. Alle diensten die door iedere partij worden afgenomen staan los van elkaar en zijn afgeschermd voor de overige deelnemers.

Glasvezeltarieven & mogelijkheden in Oosternijkerk

Iedere locatie in Oosternijkerk kent haar eigen unieke glasvezeltarieven. De tarieven die gelden voor uw locatie in Oosternijkerk zijn afhankelijk van de afstand van uw bedrijfspand tot het glasvezel netwerk. Hoe lager deze afstand is en hoe gemakkelijker uw bedrijfspand aan te sluiten is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten voor u zullen uitvallen. U kunt ten alle tijden een Postcodecheck uitvoeren om snel inzicht te krijgen in de geldende tarieven en mogelijkheden voor een glasvezelverbinding op uw locatie in Oosternijkerk.


Oosternijkerk maakt onderdeel uit van de gemeente Noardeast-Fryslân