+31 76 - 5331331

Glasvezel Kom-Oosterland in Oosterland

Op het bedrijventerrein Kom-Oosterland in Oosterland is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven & mogelijkheden in Kom-Oosterland

Elke locatie in Kom-Oosterland heeft haar eigen unieke glasvezeltarieven. Deze tarieven voor Zakelijk Glasvezel worden bepaald door de afstand tussen uw locaties het glasvezelnetwerk. Wanner het makkelijker is om uw pand verbinden aan het glasvezelnetwerk, des te lager de eenmalige aansluitkosten zullen zijn. Om inzicht te krijgen over de tarieven en mogelijkheden in Kom-Oosterland, dient u een glasvezel postcodecheck uit te voeren.

Altijd internet, altijd online

Wanneer het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan kunt u kiezen voor redundantie. U heeft dan zekerheid over de up-time van uw glasvezelverbinding. Redundantie is op verschillende manieren toe te passen. Zo kan met een dubbele verbinding (elk van een andere provider) op geografisch gescheiden afstand al redundantie worden bereikt. Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw situatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Onze adviseurs kunnen u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze geschikt zijn voor uw situatie en waarom.