+31 76 - 5331331

Glasvezel De Wijsterd in Oosterhout

Op het bedrijventerrein de Wijsterd in Oosterhout ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die in de straten van het terrein zijn gevestigd kunnen tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De maandelijkse kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel capaciteit

De capaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt standaard 1 Gbit/s. Dit groeipad kan worden gevuld met verschillende aanvullende diensten en services. De modulaire en schaalbare opbouw van Zakelijk Glasvezel maakt het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over slechts één verbinding. Indien er behoefte is aan een hogere capaciteit dan 1 Gbit/s, dan kan deze capaciteit tegen een meerprijs worden uitgebreid naar maximaal 10 Gbit/s.

Deel uw zakelijke glasvezelverbinding op bedrijventerrein Wijsterd

Om kosten te besparen kan ervoor worden gekozen om een zakelijke glasvezelverbinding te delen. Hiervoor dienen echter wel alle deelnemende partijen gevestigd te zijn in hetzelfde bedrijfspand. Een partij zal worden aangesteld als hoofdcontractant en de verantwoordelijkheid krijgen over de glasvezel access. Het is gebruikelijk dat een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten door de hoofdcontractant worden doorgerekend naar de overige partijen. De diensten die door iedere partij zijn afgenomen staan los van elkaar, deze zijn voor de andere partijen niet zichtbaar.