+31 76 - 5331331

Glasvezel Vijf Eiken in Oosterhout

Op het industrieterrein Vijf Eiken in Oosterhout (Noord-Brabant) ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die hier zijn gevestigd kunnen worden aangesloten op dit netwerk tegen standaard tarieven. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Vijf Eiken

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen. Zo kunnen er over een glasvezelverbinding internetsnelheden van wel 1.000 Mbit/s (en zelfs hoger op aanvraag) worden behaald. Zakelijk Glasvezel is symmetrisch van aard waardoor de uploadsnelheid altijd even hoog ligt als de downloadsnelheid. Tevens is Zakelijk Glasvezel modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om over een enkele verbinding meerdere diensten af te nemen. Naast dit zijn er nog vele andere voordelen verbonden aan een zakelijke glasvezelaansluiting.

Koppel uw bedrijfsvestigingen met Zakelijk Glasvezel

Door eventuele bedrijfsvestiging(en) aan elkaar te koppelen met Zakelijk Glasvezel creëert u één centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Zo kan er voor een optimale Quality of Service worden gekozen voor een IP-VPN. Er is ook de mogelijkheid om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast vestigingen is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw data en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden op deze wijze een stuk aangenamer doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt opgezet naar uw serverapparatuur in het datacenter.

Vijf Eiken