+31 76 - 5331331

Glasvezel Statendam in Oosterhout

Op het bedrijventerrein Statendam in Oosterhout (Noord-Brabant) ligt een glasvezel netwerk, waardoor bedrijven eenvoudig en tegen standaard tarieven kunnen worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van diverse factoren en kunnen worden opgevraagd door middel van een postcodecheck.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bandbreedte en glasvezel

Bij Zakelijk Glasvezel krijgt u standaard een capaciteit van 1 Gbit/s tot uw beschikking. Dit enorme groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten en services. Zakelijk Glasvezel kent een modulaire en schaalbare opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over slechts één breedbandverbinding. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor uw organisatie, dan kan IP Visie deze capaciteit tegen een meerprijs voor u verhogen tot wel 10 Gbit/s.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Statendam

Voor de realisatie van een nieuwe glasvezelaansluiting staat een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er nogal wat bij komt kijken om een nieuwe glasvezelaansluiting te realiseren. Een oplevering is uitgewerkt in 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd vertragende factoren. U kunt hierbij denken aan factoren als vorst, bouwvak, aanvragen van gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route (snel- / waterwegen) en meer...